محل تبلیغات شما
Post image

به زودی به فصل تابستان، فصل میوه های رنگارنگ و خوشمزه می رسیم. طالبی یکی از میوه های تابستانی است که طرفدارانی پر و پا قرص دارد.

طالبی یکی از میوه های خانواده کدوئیان (Cucurbitaceae) است. این میوه با نام های تیل، گرمک و ملون نیز شناخته می شود.

در کنار خوردن این میوه به تنهایی، به بسیاری از دستورالعمل های اسموتی و دسر نیز افزوده می شود و طعم دلچسبش را به یادگار می گذارد. صرف نظر از رنگ و طعم دلچسب این میوه تابستانی، دارای بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مهم است.

در این مطلب هر به آنچه که لازم است در مورد این میوه تابستانی خوشمزه بدانید، می پردازیم. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

مزایای خوردن طالبی

آب، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در طالبی می تواند انواع مختلفی از فواید سلامتی را به همراه داشته باشد.

به عنوان مثال آنتی اکسیدان های موجود در طالبی می تواند در جلوگیری از آسیب سلولی که منجر به سرطان و سایر بیماری ها می شود، پیشگیری کند. در طی متابولیسم، بدن مولکول های ناپایداری به نام رادیکال های آزاد تولید می کند که می توانند در بدن جمع شده و به سلول ها آسیب برسانند. این آسیب تحت عنوان استرس اکسیداتیو شناخته می شود. آنتی اکسیدان ها به از بین بردن رادیکال های آزاد از بدن و جلوگیری از استرس اکسیداتیو کمک می کنند.

طالبی حاوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها، از جمله موارد زیر است:

  • سلنیوم

  • بتاکاروتن

  • ویتامین سی

  • لوتئین

  • زآگزانتین

  • کولین

در قسمت زیر به برخی از مهم ترین فواید طالبی می پردازیم:

  • محافظت از چشم در برابر دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن

لوتئین و زآگزانتین دو آنتی اکسیدان مشابه و رنگدانه های گیاهی هستند که به میوه ها و سبزیجات، رنگی در طیف زرد تا قرمز می بخشد. این ترکیب می تواند به فیلتر کردن اشعه های مضر نور آبی کمک کند. پزشکان معتقدند که این ترکیب نقش محافظتی در سلامت چشم دارد و می تواند به جلوگیری از آسیب ناشی از تخریب ماکولای چشم مرتبط با سن (AMD) کمک کند.

علاوه بر این، نویسندگان یک مطالعه منتشر شده در سال 2009 معتقدند که ترکیب لوتئین و زآگزانتین موجود در طالبی، می تواند به محافظت از چشم در برابر صدماتی كه منجر به AMD می شود نیز كمك كند.

  • پیشگیری از ابتلا به آسم

مطالعات انجام شده بر روی حیوانات حاکی از آن است که مصرف مقدار زیادی آنتی اکسیدان بتا کاروتن، نوعی ویتامین A، که در این میوه تابستانی نیز وجود دارد، قادر است به جلوگیری از ابتلا به آسم به افراد کمک کند. بتا کاروتن در میوه های زرد و نارنجی مانند طالبی وجود دارد. یک فنجان یا 177 گرم طالبی حاوی 3580 میکروگرم بتا کاروتن است. متخصصان، مصرف روزانه 00 میکرو گرم بتا کاروتن را برای مردان در سن 14 سال و بالاتر و 14000 میکروگرم از آن را برای ن در همان گروه سنی توصیه می کنند.

ویتامین C یک ویتامین و آنتی اکسیدان مهم است که می تواند در برابر آسم از بدن محافظت کند. برخی از متخصصان نیز استفاده از مکمل های ویتامین C را برای درمان آسم پیشنهاد کرده اند. یک فنجان طالبی 65 میلی گرم ویتامین C را فراهم می کند. دستورالعمل های فعلی توصیه می کند که ن بالغ 65 تا 75 میلی گرم و مردان بالغ 75 تا 90 میلی گرم ویتامین C مصرف کنند.

همچنین، مطالعاتی که در سال 2010 بر روی افراد مبتلا به آسم انجام شده، حاکی از آن است که مبتلایانی که کولین (یکی دیگر از آنتی اکسیدان های موجود در طالبی) را به عنوان درمان دریافت کرده اند، سطح التهاب را کاهش داده اند. با این حال، اکثر مطالعات روی مکمل های آنتی اکسیدانی متمرکز شده اند، این مکمل ها نسبت به منابع غذایی، دوزهای بسیار قوی تری از مواد مغذی را ارائه می دهند.

آنتی ویروس مناسب و ویژگی های آن

با هتلوکس هتل را آنلاین رزرو و گردشگری را آسان کنید

مجموعه ورزشی من و تهیه کفپوش ورزشی برای سالن فوتسال.....

های ,طالبی ,میوه ,آنتی ,اکسیدان ,ویتامین ,آنتی اکسیدان ,می تواند ,این میوه ,می شود ,موجود در

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jessica's page تبریز دیجی لینکلر - بزرگترین وب کامپیوتر و موبایل هفت صنوبر hemplisreta lesmostfitzbund تکنولوژی ربات های اینستاگرام فروشگاه ساعت زنانه اینترنتی شرکت پالایش کود tiopraspaydia ruwittfiru